Din forhandler af swimmingpools og udstyr til private og erhverv

  Chlorilong Ultimate 7 7 funktions multitablet 300 gram

  Markedets hidtil bedste og mest købte multitablet – Varitab fra Bayrol – afløses nu af en nyudviklet forbedret udgave – Chlorilong Ultimate 7 – med hele syv funktioner – En NY kommende salgs-succes!

   

  Fjerner effektivt bakterier – chokbehandling af filter – langtidskloring – algebehandling – flokning – klorstabilisator – kalkstabilisator.

   

  Nemt og bekvemt – få krystalklart vand på uden det store arbejde – simpelt? Ja absolut – Returskyl filteret, juster pH værdien i vandet og læg en tablet i skimmeren, så sipper man for yderligere pool-pleje de næste ca. 5-7 dage…

   

  300 grams tabletten sikrer via tablettens to lag/faser en hurtigt chok- behandling af filteret og en længerevirkende desinficering af poolen.

  En genial desinficerings-løsning for pool-ejeren som udover at få elimineret bakterier også får andre fordele – den langsomt opløselige del af tabletten indeholder også algemiddel til forebyggelse af alger og et floknings-middel som samler alle selv de allermindste partikler i vandet til større enheder som herefter fanges i filteret- det giver dig klart vand!

   

  1 tablet til 30m3: Tabletten indeholder ”stabilisator” og kloren er beskyttet mod nedbrydning af solens uv stråler og det giver store fordele – mindre klorforbrug og længere intervaller mellem dosering – en rigtig god løsning.

   

  Kalkstabilisator:  Kalk kan sætte sig i de dyre dele af poolens teknik samt på sider og bund i poolen og det kan give kostbare skader på sigt, men da tabletten indeholder ”kalkstabilisator” bindes den eventuelle kalk som findes naturligt i vandet og risikoen for kalkaflejringer reduceres kraftigt – igen en god løsning som er med til at give ”Ultimate 7” topkarakter.

   

  A.P.O – produktions-teknologi sikrer præcis og optimal tabletopløsning – 300 grams tabletterne produceres i en  ”A.P.O”-proces som betyder at alle tabletter presses fuldstændigt ens med præcist udmålt tryk der sikrer den optimale kontinuerlige og jævne opløsning der giver den bedst mulige desinficering i badevandet fra hver eneste tablet.

   

  Clorodor Control: Klorlugt i opbevaringsrummet? Ikke mere – i hver spand ligger der specielle ”Clorodor Control” kapsler der opsuger den ubehagelige klorlugt man normalt oplever når spanden åbnes – en genial løsning som betyder reduceret klorlugt i opbevaringsrummet – rigtig god løsning hvis spanden opbevares i rum hvor man normal færdes – slut med ubehagelig klorlugt.

   

  Chlorilong Ultimate 7 fra Bayrol sikrer dig topkvalitet og optimal poolpleje – nemt og bekvemt…

  685,00 DKK

  Varenummer vvt4699312 Kategori